Nejnovější komentáře
Archivy
Bramborárna třebeň
Celoroční prodej brambor, cibule, jablek, česneku a dalších.

Přání

   Přátelé, možná by na tomto místě stačilo napsat  vánoční a novoroční přání v obvyklém tvaru t.j.  Veselé vánoce a šťastný Nový rok Vám přeje Pepa D., ale to mi nedá abych k tomu něco nepřipojil.

   Co jsou to „veselé vánoce“ ? Pro někoho to mohou být oči malých vnoučat užaslých nad množstvím dárků pod stromečkem, které po rozbalení jsou hromadou věcí z nichž některé k životu ani nepotřebují. Nebo to může být dobrá vánočka, pečená jen jednou v roce a proto tak vzácná. Vím o takové. Může to být  jen ohlédnutí za rokem a krátké konstatování – „byl to dobrý rok“.  Je nekonečné množství podob šťastných vánoc a já každému z Vás přeji abyste si  pro sebe některou objevili a těšili se z ní.

   K  Novému roku určitě a hlavně patří přání stálého zdraví, protože  bude.li ono v dostatku tak bude i všechno ostatní.  Taky bych nám přál abychom za  peníze nepořizovali věci , ale zážitky. Určitě stále platí : co nemám, to nepotřebuji.  Zážitků bude mnoho. Představte si krásný, slunečný den, jsme na hřebeni Krkonoš, na čele pot o kterém ani nevíme a v očích nádherné panorama hor.  Takového štěstí Vám přeji plný ranec.

   Zdraví Vás  Pepa Dušák

6 odpovědí na “Přání”

  • jirka:

    Ahoj Pepo.Děkujeme za přani a taky přejeme vše co chceš a ještě hodně zdravi.Do krkonoš se těšime tak že si za nas udělej čarku.Ahoj Lahučaci

  • Zdena:

    Ahoj všichni „parťáci“-kolaři,
    Pepa mě zase předběhl s krásným přáním, za které mu větev z M.L. děkuje (je opravdu moc pěkné). Takže s heslem „co nás nezabije, to nás posílí“ Vám všem přeji hlavně a především to zdraví – ať se příští rok můžeme scházet na kolech i bez nich, ale raději ‚s‘, nejlépe pokaždé a v plném počtu. A pokud se přidá trošku humoru, kterého není nikdy dost, a optimismus….. no není to štěstí?… Tak vše nej, nej v pozitivním slova smyslu. Zdraví Vás Lenďa, Zdena a myslím , že by se přidal i Petr.

  • Pepa:

    Až zazvoní zvoneček,rozsvítí se stromeček a pod ním Pepiček Dušáček,s krásným přáním všeho dobrého,pro každého něco.
    At si každý vykročí,s novým kolem zatočí a do nového roku 2013,pevného zdraví na duši —- a v těle roztočí.At jsme všichni zdráví,a ten anděl nás opatruje stále a drží nad námi tu ochranou ručku.Krásné vánoce všem !!
    A díky Pepovi za hezké řádky iva .

  • Petr:

    Děkuji Pepo za krásné a hlavně poučné přání a rád se připojuji k přání ML větve a přidávám svoje mějte slunce v duši i nad hlavou a to tak,že neustále.Všechny cyklopřátele zdraví Petr

  • Milada Smíšková:

    Původně jsem to chtěla posílat SMSkami,ale takhle si to přečte, kdo bude chtít.
    Inspirovat mně Pepa E.
    Š´tastný a veselý rok chci přát
    aby člověk člověka měl rád
    aby jeden druhému štěstí přál
    a ten život za to stále stál
    aby se to splnilo
    a všechno se pořád dařilo
    Zdraví Smíšci

  • jirka:

    V novém roce atˇ se Vám všem vše daří,to Vám přejí lahučáci.

Zanechte komentář